Gods Masterplan – Inleiding

In deze vijfdelige studie geef ik mijn visie op het plan van God met de schepping. Neem bij het lezen ervan gerust je Bijbel (indien mogelijk in de grondtaal) erbij om de tekstverwijzingen erop na te slaan. Deze visie is het resultaat van een jarenlange persoonlijke zoektocht naar de kern van de boodschap die Jezus van Nazareth heeft verkondigd. Het gaat mij niet om het lanceren van een nieuwe theologie, maar om een way of life (mensen van de weg) die het koninkrijk van God op aarde zichtbaar gaat maken. Ik ontvang graag feedback op de inzichten die ik deel. Daarnaast nodig ik je van harte uit om over de inhoud van de studie met anderen in gesprek te gaan. Dit kan binnen de besloten Facebook groep Gods Masterplan.

Klik hier om naar deel 1 van de studie te gaan.