Categorieën
Reformatie

Totaaloverzicht theologische visie Way of Grace

Na ruim een jaar vanuit stichting Way of Grace actief te zijn geweest, hebben we inmiddels zeven video’s opgenomen. Deze zeven studies geven een duidelijk totaaloverzicht van de theologische visie van Way of Grace.

We kunnen ons voorstellen dat door alle blogs en quotes die we het afgelopen jaar via social media hebben verspreid er belangstelling is ontstaan voor onze visie, maar dat de rode draad je nog ontgaan is. Mocht dit het geval zijn, dan raden we je aan om de zeven videostudies eens achter elkaar te bekijken. Elke studie duurt circa 20 minuten. Het is dus een investering van bijna 2,5 uur, maar die is de moeite meer dan waard!

Probeer het bestaande paradigma dat je hebt gevormd tijdens het bekijken van de video’s – voor zover mogelijk – even los te laten. Dit maakt het makkelijker om de rode draad van onze theologische visie helder te krijgen. Daarna is het uiteraard aan jou of je het ‘oude’ inruilt voor het ‘nieuwe’.

De zeven video’s zijn:
1. Introductie Way of Grace
2. Het Bijbelse wereldbeeld
3. De schepping van de mens
4. De verlossing
5. De eindtijd in Bijbels perspectief
6. De kern van het evangelie
7. Spiritualiteit van het lichaam

De studies bekijken? Klik dan hier.

Mocht je door willen praten over de inhoud van deze blog?
Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Klik hier om je te abonneren op onze blogs.

Ben je door onze blogs of door een (online) gesprek bemoedigd of heeft het je verder gebracht in je geestelijke groei? Overweeg dan een (kleine) financiële bijdrage, waarmee je ons ondersteunt in onze missie, een nieuwe Reformatie in de christelijke kerk van Nederland. Uw bijdrage is belasting aftrekbaar. Wil je een ander bedrag doneren dan de keuzemogelijkheden hieronder, klik dan hier.

Totaal: € -

Delen van deze blog via social media wordt bijzonder gewaardeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.