Way of Grace Inspiratieavonden

De eerstvolgende serie van drie Inspiratieavonden zullen gehouden worden op donderdag 30 september, 7 en 14 oktober aanstaande. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over deze avonden. De inhoud van deze drie avonden wordt ook op één zaterdag aangeboden. De eerst volgende Inspiratiedag is zaterdag 16 oktober aanstaande. Klik hier voor meer info over de Way of Grace Inspiratiedag.

Wij geloven in een samenleving waarin steeds meer mensen als koninklijke priesters in de Geest gaan wandelen. Wandelen in de Geest doen we door te leven vanuit het heilige van de tempel van ons lichaam (onze binnenkamer).
Er is helaas sprake van een bedekking waardoor de meeste mensen deze stap niet kunnen maken, met als gevolg dat de vrucht, de gaven en de kracht van de Geest niet of nauwelijks zichtbaar worden in ons leven. En dat resulteert in een kerk die weinig impact heeft op de samenleving. Een kerk waar verdeeldheid, polarisatie en veroordeling aan de orde van de dag is. We zullen als christelijke kerk weer terug moeten naar de boodschap zoals Jezus van Nazareth en Paulus deze verkondigden, de boodschap van de jonge wijn in nieuwe zakken.

Tijdens de drie Inspiratieavonden zullen we uitgebreid stilstaan bij de inhoudelijke kant van deze boodschap. Het evangelie van het koninkrijk (de jonge wijn), dat geheel vrij is van het zuurdesem van de wet (in nieuwe zakken). De volgende onderwerpen komen aan bod.

Avond 1: het ‘nieuwe’ wereldbeeld, de geestelijke wereld en bewustzijn;
Avond 2: de ‘val’ van de mens en de weg van verlossing;
Avond 3: de bijzondere tijd waarin we leven en leven in de Geest.

Er zal genoeg ruimte worden geboden om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs.

De avonden beginnen om 19.45 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur. Koffie en thee zijn aanwezig. De avonden zijn uiterlijk 21.45 uur afgelopen.

De kosten voor deze avonden bedragen € 25,00 voor 3 avonden. De hoogte van dit bedrag mag geen belemmering zijn. Kunt u dit bedrag niet opbrengen, laat het ons dan even weten!

De avonden vinden plaats in Capelle aan den IJssel. De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over de Inspiratieavonden stuur ons dan een bericht via de contactpagina.