Way of Grace Inspiratieavonden

Drie avonden inspirerend, bemoedigend en levensvernieuwend onderwijs!

De eerstvolgende serie van drie Inspiratieavonden zullen gehouden worden op woensdag 19 en 26 januari en 2 februari 2022. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over deze avonden. De inhoud van deze drie avonden wordt ook op één zaterdag aangeboden. De eerstvolgende Inspiratiedag is zaterdag 19 februari 2022. Klik hier voor meer info over de Way of Grace Inspiratiedag.

Wij geloven in een samenleving waarin steeds meer mensen als koninklijke priesters in de Geest gaan wandelen. Wandelen in de Geest doen we door te leven vanuit het heilige van de tempel van ons lichaam (onze binnenkamer). Er is helaas sprake van een bedekking (door een verduisterd bewustzijn) waardoor de meeste mensen deze stap niet kunnen maken, met als gevolg dat de vrucht, de gaven en de kracht van de Geest niet of nauwelijks zichtbaar worden in ons leven. En dat resulteert in een kerk die weinig impact heeft op de samenleving. Een kerk waar verdeeldheid, polarisatie en veroordeling aan de orde van de dag zijn. We zullen als christelijke kerk weer terug moeten naar de boodschap zoals Jezus van Nazareth en Paulus deze verkondigden, de boodschap van de jonge wijn in nieuwe zakken.

Tijdens de drie Inspiratieavonden zullen we uitgebreid stilstaan bij de inhoudelijke kant van deze boodschap. Het evangelie van het koninkrijk (de jonge wijn), dat geheel vrij is van het zuurdesem van de wet (in nieuwe zakken). De volgende onderwerpen komen aan bod.

Avond 1: het ‘nieuwe’ wereldbeeld, de geestelijke wereld en bewustzijn;
Avond 2: de ‘val’ van de mens en de weg naar verlossing;
Avond 3: de bijzondere tijd waarin we leven en wandelen in de Geest.

De avonden vinden plaats in een kleine setting van maximaal vier personen, waardoor er genoeg ruimte zal zijn om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs, maar ook voor genezing en herstel.

De avonden beginnen om 20.00 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. De avonden zijn rond 22.00 uur afgelopen.

De avonden vinden plaats in Capelle aan den IJssel. De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over de Inspiratieavonden stuur ons dan een bericht via de contactpagina.