Categorieën
Diversen

Update en een vervolg op de Inspiratiedag

Onderga een metamorfose door de vernieuwing van uw denken.” (Romeinen 12:2)

Hierbij een update over de Way of Grace Inspiratiedag die wij geregeld houden. Na iedere dag krijgen wij de vraag of we iets van een vervolg op de Inspiratiedag aanbieden. Tot nu toe was dat er niet. Wel waren er ideeën, maar daar bleef het bij. Totdat we ergens uitgenodigd werden om na de eerste Inspiratiedag een vervolg-dag te komen verzorgen. Dat was het zetje wat we nodig hadden om de ideeën voor een vervolg-Inspiratiedag verder uit te werken. Inmiddels is de inhoud van deze vervolg-dag helder. We gaan het hebben over de verschillen tussen het oude verbond en het nieuwe verbond. We merken dat er onder christenen veel verwarring is over de twee verbonden en dat er daardoor veel vermenging plaatsvindt. Je krijgt dan jonge wijn in oude zakken, zoals Jezus dat noemt. “Een weinig zuurdesem maakt het gehele deeg zuur.” (Galaten 5:9). Het maakt de blijde boodschap van het koninkrijk van God krachteloos. Daarnaast gaan we het hebben over Jezus als schaduwbeeld voor ons persoonlijke leven en Jezus als schaduwbeeld voor de hele mensheid.

De eerste vervolg-Inspiratiedag zal gehouden worden op zaterdag 9 juli aanstaande in Capelle aan den IJssel. Iedereen die al eerder een Inspiratiedag heeft bijgewoond, nodigen we van harte uit om deze vervolg-dag bij te wonen. Meer info vind je via deze link.

Zoals je misschien wel weet, houden we de Inspiratiedag ook in een serie van drie avonden. De start van de eerstvolgende serie is één week uitgesteld en is nu op donderdagavond 2 juni in Capelle-Oostgaarde. Meer info vind je via deze link.

Op zaterdag 2 juli aanstaande houden we een Inspiratiedag (de basisdag) in Capelle aan den IJssel. Ook voor deze dag kun je je nog aanmelden. Meer info vind je via deze link.

Heb jij het gevoel dat je tegen een plafond aanzit wat je geestelijke groei betreft? Heb je vragen bij de boodschap zoals je die altijd gehoord hebt? Waarom heeft de christelijke kerk zo weinig impact op de samenleving en waarom brengt de boodschap die we verkondigen geen diepgaande en blijvende verandering van de maatschappij voort?

Herken jij je in één of meerdere van deze vragen? Bezoek dan eens een Inspiratiedag (of de drie Inspiratieavonden).

Een dag vol met inspirerend, bemoedigend en levensvernieuwend onderwijs.

Mocht jij in jouw omgeving een Way of Grace Inspiratiedag willen organiseren, dan horen we het graag. Bijvoorbeeld met jouw huisgroep, in of met het leidersteams van jouw kerk. Regel een locatie en een aantal mensen die de dag willen volgen en wij komen het onderwijs verzorgen. Meer info over deze mogelijkheid via deze link.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze update?
Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Klik hier om je te abonneren op onze blog/nieuwsbrief.

Ben je door onze blogs of door een (online) gesprek bemoedigd of heeft het je verder gebracht in je geestelijke groei? Overweeg dan een (kleine) financiële bijdrage, waarmee je ons ondersteunt in onze missie, een nieuwe Reformatie in de christelijke kerk van Nederland. Uw bijdrage is belasting aftrekbaar. Wil je een ander bedrag doneren dan de keuzemogelijkheden hieronder, klik dan hier.

Totaal: € -

Delen van dit bericht via social media wordt bijzonder gewaardeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.