Way of Grace vervolg-Inspiratiedag

Een dag vol inspirerend, bemoedigend en levensvernieuwend onderwijs!

Onderga een metamorfose door de vernieuwing van uw denken.” (Romeinen 12:2)

Op zaterdag 10 december 2022 houden we een vervolg-Inspiratiedag voor degenen die al eerder een Inspiratiedag hebben bijgewoond. Deze dag wordt gehouden in Capelle aan den IJssel.

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over de vervolg-Inspiratiedag.

Wij geloven in een samenleving waarin steeds meer mensen als koninklijke priesters in de Geest gaan wandelen. Om in de Geest te wandelen, hebben we een openbaring van Christus in ons binnenste nodig. Oude denkpatronen, gebaseerd op de kennis van goed en kwaad, zorgen voor een bedekking / sluier, waardoor een diepe(re) openbaring van Christus in ons leven uitblijft. Het gevolg is dat we vaak weer terugvallen in oude (denk-)patronen, waardoor de vrucht, gaven en de kracht van de Geest (weer) minder zichtbaar worden in ons leven dan we zouden willen. Willen we als christelijke kerk diepgaande en blijvende vrucht zien op de verkondiging van het evangelie van het koninkrijk, dan hebben we allereerst zelf een diepe(re) openbaring van Christus nodig. De boodschap van de jonge wijn in nieuwe zakken, zoals Jezus en Paulus deze verkondigden, leidt tot deze openbaring. 

Tijdens de vervolg-dag zijn er ook drie onderwijsblokken.

Blok 1: het verschil tussen het oude verbond en het nieuwe verbond;
Blok 2: het schaduwbeeld van Jezus voor ons persoonlijke leven;
Blok 3: het schaduwbeeld van Jezus voor de hele schepping.

Er zal genoeg ruimte worden geboden om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs, maar ook voor herstel en genezing van pijn en verdriet dat door het ‘juk van de wet’ is veroorzaakt.

De dag begint om 10.00 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur. Koffie en thee zijn aanwezig. Een lunch voor de tussen de middag graag zelf meenemen. De dag zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Aan het eind van de dag wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

De vervolg-Inspiratiedag wordt gehouden in het Subudhuis, Spoorlaan 4, 2908 BG in Capelle aan den IJssel. De locatie ligt 5 minuten lopen vanaf NS-station Capelle-Schollevaar, maar is ook met de auto en de fiets goed bereikbaar.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over de vervolg-Inspiratiedag stuur ons dan een bericht via de contactpagina.