Way of Grace vervolg-Inspiratiedag

Een dag vol inspirerend, bemoedigend en levensvernieuwend onderwijs!

Onderga een metamorfose door de vernieuwing van uw denken.” (Romeinen 12:2)

De vervolg-Inspiratiedag is bedoeld voor mensen die de eerste (basis) Inspiratiedag al een keer gevolg hebben. Zodra er weer genoeg animo is, plannen we een vervolg-dag in. Heb je interesse, laat het ons dan weten.

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over de vervolg-Inspiratiedag.

Wij geloven in een samenleving waarin het koninkrijk van God en de gerechtigheid van dat koninkrijk steeds meer zichtbaar gaan worden. Dit wordt alleen werkelijkheid als steeds meer mensen zich bewust worden van hun Christus-identiteit en vandaaruit gaan leven. Paulus omschrijft deze staat van bewustzijn als in Christus en het leven dat daarbij hoort als wandelen in de Geest.

De grootste tegenstander van deze manier van leven is ons vleselijke denken, hetgeen wordt veroorzaakt door onze identificatie met de zogenoemde oude mens (het vlees). Ons vleselijke denken vormt een bedekking, waardoor we ons niet bewust (kunnen) worden van onze Christus-identiteit. Het gevolg is dat we vaak weer terugvallen in oude (denk-)patronen, waardoor de vrucht, gaven en de kracht van de Geest minder zichtbaar worden in ons leven dan we zouden willen.

De remedie is vernieuwing van ons denken. Een mind-shift van een mind of flesh naar de mind of Christ. Deze verandering raakt de verkondiging van het evangelie. Zolang we de boodschap van het koninkrijk in oude zakken schenken, gaan we deze blijvende en diepgaande verandering niet meemaken. Daarvoor zullen we de jonge wijn van het koninkrijk in nieuwe zakken moeten schenken.

Tijdens de vervolg-dag zijn er drie onderwijsblokken.

Blok 1: het verschil tussen het oude verbond en het nieuwe verbond;
Blok 2: het schaduwbeeld van Jezus voor ons persoonlijke leven;
Blok 3: het schaduwbeeld van Jezus voor de hele schepping.

Er zal genoeg ruimte worden geboden om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs, maar ook voor herstel en genezing van pijn en verdriet dat door het ‘juk van de wet’ is veroorzaakt.

De dag begint om 10.00 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur. Koffie en thee zijn aanwezig. Een lunch voor de tussen de middag graag zelf meenemen. De dag zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Aan het eind van de dag wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over de vervolg-Inspiratiedag stuur ons dan een bericht via de contactpagina.