Way of Grace Inspiratiedag

Een dag vol inspirerend, bemoedigend en levensvernieuwend onderwijs!

Onderga een metamorfose door de vernieuwing van uw denken.” (Romeinen 12:2)

Op zaterdag 2 juli aanstaande wordt er een Way of Grace Inspiratiedag gehouden in Capelle aan den IJssel. Het is de laatste mogelijkheid voor de zomervakantie (2022) om je geloofsleven een enorme boost te geven!
Het onderwijs van deze Inspiratiedag is ook in drie avonden te volgen.
Verder is er een vervolg-dag voor degenen die al eerder een Inspiratiedag hebben bijgewoond.

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over de Way of Grace Inspiratiedag.

Wij geloven in een samenleving waarin steeds meer mensen als koninklijke priesters in de Geest gaan wandelen. Om in de Geest te wandelen, hebben we een openbaring van Christus in ons binnenste nodig. Oude denkpatronen, gebaseerd op de kennis van goed en kwaad, zorgen voor een bedekking / sluier, waardoor een diepe(re) openbaring van Christus in ons leven uitblijft. Het gevolg is dat we vaak weer terugvallen in oude (denk-)patronen, waardoor de vrucht, gaven en de kracht van de Geest minder zichtbaar worden in ons leven dan we zouden willen. Willen we als christelijke kerk vrucht zien op de verkondiging van het evangelie van het koninkrijk, dan hebben we allereerst zelf die diepe(re) openbaring van Christus nodig. De boodschap van de jonge wijn in nieuwe zakken, zoals Jezus en Paulus deze verkondigden, leidt tot deze openbaring. 

Tijdens de Inspiratiedag zullen we uitgebreid stilstaan bij het evangelie van het koninkrijk (de jonge wijn), dat geheel vrij is van het zuurdesem van de wet (in nieuwe zakken). Je kunt het zien als een ‘stoomcursus’ in vernieuwing van denken. De volgende onderwerpen komen aan bod.

Blok 1: het ‘nieuwe’ wereldbeeld, de geestelijke wereld en bewustzijn;
Blok 2: de ‘val’ van de mens en de weg naar verlossing;
Blok 3: de bijzondere tijd waarin we leven en wandelen in de Geest.

De dag wordt muzikaal omlijst met een aantal geweldige liederen van Eline Bakker. U kunt haar album ‘Terug naar Eden’ via haar webshop aanschaffen.

Er zal genoeg ruimte worden geboden om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs, maar ook voor herstel en genezing van pijn en verdriet dat door het ‘juk van de wet’ is veroorzaakt.

De dag begint om 10.00 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur. Koffie en thee zijn aanwezig. Een lunch voor de tussen de middag graag zelf meenemen. De dag zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Aan het eind van de dag wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

De Inspiratiedag op 2 juli 2022 wordt gehouden aan de Spoorlaan 4, 2908 BG in Capelle aan den IJssel. Deze locatie is circa 5 minuten lopen vanaf NS Station Capelle-Schollevaar. Maar uiteraard ook met de auto of de fiets te bereiken.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over de Inspiratiedag stuur ons dan een bericht via de contactpagina.