Inspiratie-dag Way of Grace


Middels dit bericht nodigen we je uit om onze eerstvolgende Inspiratie-dag op zaterdag 12 juni aanstaande bij te wonen. Hieronder vind je alle informatie over deze dag.

Als Way of Grace geloven we in een diepgaande geestelijke transformatie van onze samenleving. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de christelijke kerk in Nederland. De boodschap die we verkondigen zal dan wel relevant, vernieuwend, levens-veranderend en gericht op de tijd waarin we nu leven moeten zijn. Om zover te komen, zal de christelijke kerk in Nederland een nieuwe Reformatie moeten ondergaan.

Tijdens deze dag zullen we uitgebreid stilstaan bij de inhoudelijke kant van deze beoogde nieuwe Reformatie. Er zullen drie inspiratie-blokken zijn, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

1) een ‘nieuw’ wereldbeeld;
2) de ‘val’ van de mens en de weg naar verlossing;
3) de bijzondere tijd waarin we momenteel leven

Er zal genoeg ruimte worden geboden om met elkaar over het onderwijs in gesprek te gaan.

De gastheer (host) tijdens deze dag is Bas Buizer van stichting Entheos.

De dag begint om 10.30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 10.00 uur. Koffie en thee zijn aanwezig. Een lunch voor de tussen de middag graag zelf meenemen.

Aan het eind van de dag wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Het maximaal aantal deelnemers is 15. Vooraf aanmelden is daarom van belang. Vol is vol!

De zaal waar deze dag gehouden wordt is makkelijk met openbaar vervoer te bereiken. Circa 5-10 minuten lopen vanaf NS station Capelle-Schollevaar. Het adres is Spoorlaan 4 – 2908 BG – Capelle aan den IJssel.

Heb je vragen over de Inspiratie-dag stuur ons dan een bericht via de contactpagina. Aanmelden kan ook via deze pagina.