Categorieën
Koninkrijk Reformatie

Way of Grace Inspiratiedag

De eerstvolgende Way of Grace Inspiratiedag wordt gehouden op zaterdag 13 november aanstaande in Capelle aan den IJssel. Daarnaast gaan we het programma van de Way of Grace Inspiratiedag ook aanbieden in de vorm van een serie van drie avonden. De eerstvolgende serie start op donderdagavond 4 november aanstaande, met als vervolgavonden 11 en 18 november. Onderaan dit bericht vind je een link met informatie voor beide varianten.

Heb jij passie voor het koninkrijk van God en verlang je naar een krachtig werk van de heilige Geest in kerken/gemeenten in Nederland? Zie jij de noodzaak in van vernieuwing van de boodschap die de christelijke kerk al eeuwenlang verkondigd? Een boodschap die gericht is op verlossing van de hele schepping (kosmos) in plaats van op de persoonlijke redding van het individu? Of heb je de kerk misschien wel verlaten en is je passie voor het koninkrijk van God ondergesneeuwd geraakt? Hoe het ook zij, ben je op zoek naar een (nieuwe) manier waarop je handen en voeten kunt geven aan je geloof en het verlangen voor deze wereld? Dan ben van je van harte welkom op de Way of Grace Inspiratiedag of de Inspiratieavonden!

Laat je inspireren en bemoedigen en geef daarmee je geloofsleven een nieuwe boost! Neem je vrienden mee om deze dag/avonden met elkaar te beleven!

Klik hier voor meer info over de Inspiratiedag.
Klik hier voor meer info over de drie Inspiratieavonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *