Categorieën
Koninkrijk Reformatie

Way of Grace Inspiratiedag bij jou op locatie

Het christendom is behoorlijk in beweging. Na de golf van het genade-onderwijs en een nieuwe kijk op de eindtijd, beginnen we steeds meer zicht te krijgen op de werkelijke boodschap van het evangelie. Op onze Inspiratiedagen delen wij een overkoepelende visie op het evangelie waarin de ontwikkelingen van meerdere vernieuwingsbewegingen bij elkaar komen.

Heb jij de Way of Grace Inspiratiedag al een keer meegemaakt en zou je het vernieuwende onderwijs graag in je eigen omgeving willen delen met vrienden, bekenden of binnen de kerk/gemeente waar je toe behoort? Of heb je al wat van het vernieuwende onderwijs via social media geproefd en zou je graag een keer onze Inspiratiedag bijwonen, maar vormden de data en/of de afstand een belemmering?

Wij komen graag een Way of Grace Inspiratiedag bij jou op locatie verzorgen. Dit kan zijn binnen een kerk of gemeente, een leidersgroep of bijbelstudiegroep, maar ook voor een groep mensen die jij voor deze gelegenheid bij elkaar brengt.

Het werkt vrij eenvoudig. Jij zorgt voor een locatie en een aantal mensen die belangstelling hebben voor het onderwijs. In overleg prikken we een dag (of drie dagdelen), waarop wij de Inspiratiedag (of dagdelen) op jouw locatie komen verzorgen.

Via deze link vind je meer informatie over de Inspiratiedag op aanvraag.

Wil jij graag een Inspiratiedag verzorgen of heb je er vragen over? Neem dan contact met ons op.

Delen van dit bericht via social media wordt bijzonder gewaardeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.