Categorieën
Diversen

Inspiratiedagen en Ontmoetingsdag

Lieve mensen,

Even een bericht met wat praktische mededelingen. Het aantal deelnemers op de Inspiratiedagen is de laatste maanden minimaal. We hebben daarom besloten om nog één keer een Inspiratiedag en één keer een vervolg-Inspiratiedag te houden. Daarna stoppen we voorlopig met deze dagen.

Dus mocht je altijd al een keer (of nog een keer) een Inspiratiedag of de vervolg-Inspiratiedag hebben willen bijwonen of zou je graag iemand anders mee willen nemen, dan zijn dit voorlopig de laatste twee mogelijkheden:

Zaterdag 6 april 2024, een vervolg-Inspiratiedag
Zaterdag 4 mei 2024, een Inspiratiedag

Normaal gesproken is de vervolgdag bedoeld voor mensen die de basisdag al een keer hebben bijgewoond. Mocht je beide dagen nog graag bij willen wonen, dan kan het deze keer ook in omgekeerde volgorde. We zullen daar rekening mee houden.

Verder brengen we nog een keer de Way of Grace Ontmoetingsdag onder de aandacht. Deze dag is bedoeld voor iedereen die door een proces van geloofstransitie (deconstructie) gaat en graag andere mensen ontmoet die eenzelfde proces doormaken of door hebben gemaakt. Deze dag vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024 in Ermelo. Het adres is: Buurthuis Ons Huis, Zeeweg 100, 3853 LN te Ermelo. De dag begint om 10.30 uur en zal rond 15.00 uur afgelopen zijn. De dag zal helemaal verzorgd zijn met koffie, thee en een lunch.

We hopen je uiteraard op één of meerdere dagen te mogen ontmoeten! Wil je je aanmelden voor één van deze dagen (of voor twee of alle drie) stuur dan een e-mail naar: info@wayofgrace.nl. Wacht a.j.b. niet te lang met aanmelden, dan hebben we op korte termijn een inschatting op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Heb je vragen over ons onderwijs of wil je er een keer over doorpraten. Laat het ons dan weten. Je bent altijd welkom voor een goed gesprek. Een videocall behoort ook tot de mogelijkheden. En een e-mail met daarin je vragen / opmerkingen is uiteraard prima. Voel je vrij!

Tot slot, we zijn als Stichting Way of Grace op zoek naar een secretaris. Aangezien we momenteel met drie mannen en één vrouw het bestuur vormen, zoeken we een vrouw. Mocht dit iets voor jou zijn, of weet je iemand, laat het ons dan weten.

Voor nu alle goeds gewenst en namaste (het Licht in ons groete het Licht in jou)!

Peter en Petra Overduin
info@wayofgrace.nl
06-58919971 / 06-38131881

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *