Categorieën
Koninkrijk

Bouw je levenshuis op de Rots!

Jarenlang heb ik mijn huis op het zand gebouwd. Mijzelf kr(amp)achtig vasthoudend aan allerlei christelijke dogma’s die toch echt noodzakelijk waren om in vrede met God te kunnen leven. Daarnaast anderen proberen te overtuigen dat ook zij die dogma’s echt nodig hebben, want die dogma’s over wie Jezus is en wat hij voor ons gedaan zou hebben, vormen toch echt de rots waar je je levenshuis op moet bouwen. Had ik het door dat ik op het zand aan het bouwen was? Nee, niet echt, anders was ik er al veel eerder mee gestopt!

Nu ik werkelijk op de Rots aan het bouwen ben, voel ik pas het verschil tussen zand en harde grond onder mijn voeten. Ik kan mijzelf volledig overgeven aan de Liefde van Christus, zonder ook maar één dogma vast te hoeven houden. Ondanks alle rumoer in de wereld ervaar ik een rust, vrede, vrijheid en acceptatie die ik nooit eerder op deze manier heb gekend. Het bewust worden van mijn ware goddelijke Zelf – Christus, de Rots in mij – is het mooiste wat mij is overkomen en dat gun ik iedereen!

Wil jij jouw levenshuis ook op de Rots gaan bouwen? Bezoek dan een keer onze maandelijkse Way of Grace Inspiratiedag.

Mocht een zaterdag niet goed uitkomen? Dan kun je aansluiten bij de Way of Grace Inspiratieavonden.

Gun je het anderen ook dat ze hun levenshuis op de Rots gaan bouwen? Stuur dan a.j.b. de weblink van dit bericht naar hen door. Delen van dit bericht op social media wordt ook bijzonder gewaardeerd.

Bij voorbaat dank en wie weet tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *