Categorieën
Nieuwsbrief Peter en Petra

Nieuwsbrief (6) – Heilige Aanwezigheid

Beste mensen,

De erkenning van de heilige aanwezigheid van de Vader, de Zoon en de heilige Geest in ieder mens – in elke persoon, elk moment en elke plaats! – is het begin van wijsheid! Deze erkenning is het einde van alle ‘religie’. De heilige Geest is overal en in ieder mens aanwezig! Laat je ogen openen voor deze aanwezigheid en je zult het gaan zien, elke dag, ieder moment en overal.

Mensen zich bewust laten worden van deze koninkrijks-realiteit door hen te bevrijden uit de gevangenis van het religieuze denken, om hen vervolgens in hun koninkrijks-bestemming te laten wandelen. Dat is onze persoonlijke missie. Daarnaast dromen we er als Way of Grace van dat kerken en gemeenten in Nederland deze missie ten aanzien van hun gemeenteleden tot hun topprioriteit gaan maken. Hier zijn onze activiteiten, waaronder de Way of Grace Inspiratiedagen en de persoonlijke gesprekken die we met mensen hebben op gericht.

Wil jij in deze koninkrijks-realiteit gaan wandelen en zou je daarbij een stuk begeleiding / coaching willen ontvangen? Schroom dan niet en kom langs om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen! De (geestelijke) begeleiding kunnen we ook combineren met advies op het (natuurlijke) gebied van voeding en lifestyle! Geest en lichaam zijn één!

Voordat de zomervakantieperiode begint houden we nog twee Inspiratiedagen.

  • zaterdag 24 juni a.s. in Capelle aan den IJssel
  • zaterdag 1 juli a.s. op het eiland Tholen (Zeeland)

Je bent uiteraard van harte welkom op één van deze twee dagen. Meer info over de Inspiratiedag is te vinden via deze link.

Ken je andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn, stuur deze link dan a.j.b. naar hen door of nodig ze uit om samen met jou naar de Inspiratiedag te komen.

Heb je al een keer een Inspiratiedag bijgewoond en zou je graag de vervolg-Inspiratiedag willen meemaken? Laat het ons dan per e-mail weten. Bij genoeg animo gaan we na de zomervakantie (september of oktober) een vervolg-Inspiratiedag inplannen. Als je belangstelling hebt, geef in de mail dan ook even aan of je voorkeur hebt voor Capelle aan den IJssel of Nieuwegein als locatie.

Ben je in het achterliggende seizoen bemoedigd en/of opgebouwd in je geloof en wil je ons helpen om onze droom werkelijkheid te zien worden? Mogen we je dan vragen om een financiële bijdrage te overwegen, zodat wij ons kunnen blijven richten op onze missie? Klik op deze link om een financiële bijdrage te doen.

Tot slot, heb je tijdens de zomervakantie zin om een keer langs te komen voor een bakkie koffie of thee en een opbouwend / bemoedigend gesprek? Weet je dan van harte welkom!

Van harte Gods zegen en een zomerperiode vol rust en hemelse vrede gewenst!

Met een verbindende groet,
Peter en Petra Overduin
telefoon: 06 – 58 91 99 71
e-mail: info@wayofgrace.nl

PS Neem (als het lukt) even de tijd om deze video over Heilige Aanwezigheid (ruim 6 minuten) te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *