Categorieën
Reformatie

De noodzaak van een nieuwe Reformatie

De CHRISTelijke kerk ligt er bij als een dal vol dorre doodsbeenderen. Wil zij weer relevant worden in de samenleving dan zal zij moeten terugkeren naar haar roots.

Het levende Water van de Geest zal het dorre land doen herleven!

Het Licht van CHRISTus zal het verduisterde bewustzijn gaan verlichten!

Het reinigende vuur van God zal alle vleselijke onwetendheid wegbranden!

CHRISTus zal weer alles en in allen zijn!

Vanuit daar kunnen we de bediening der verzoening weer oppakken en de verdrukten die in de duisternis ronddwalen bevrijden van het juk, waardoor men vanwege de kennis van goed en kwaad onder gebukt gaat.

Want het is nu de tijd, dat het oordeel begint bij het huis Gods; als het bij ons begint, wat zal het einde zijn, als wij ongehoorzaam blijven aan het evangelie Gods?” (1 Petrus 4:17)

#Reformatie #verlossing #Christinall

Mocht je door willen praten over de inhoud van deze blog?
Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Klik hier om je te abonneren op onze Blog / Nieuwsbrief.

Ben je door onze blogs of door een (online) gesprek bemoedigd of heeft het je verder gebracht in je geestelijke groei? Overweeg dan een (kleine) financiële bijdrage, waarmee je ons ondersteunt in onze missie, een nieuwe Reformatie in de christelijke kerk van Nederland. Uw bijdrage is belasting aftrekbaar. Wil je een ander bedrag doneren dan de keuzemogelijkheden hieronder, klik dan hier.

Totaal: € -

Delen van deze blog via social media wordt bijzonder gewaardeerd. Dit kan eenvoudig via de onderstaande snelkoppelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *