Categorieën
Nieuwsbrief Peter en Petra

Nieuwsbrief (8) – Fijne feestdagen en een gezond en hoopvol 2024

Met Christus ben ik gekruisigd, en toch leef ik, dat is, niet meer mijn ik (het ego), maar Christus leeft door / als mij.” (Galaten 2:20)

Lieve mensen,

Hierbij nog een laatste bericht van ons dit jaar. We zijn inmiddels allebei een paar maanden voor 24 uur per week aan het werk. Het bevalt ons goed en er blijft voldoende tijd over voor onze missie van Way of Grace. Ook financiëel gezien staan we er een stuk beter voor dan een half jaar geleden, waar we uiteraard heel dankbaar voor zijn.

Voor de eerste periode van 2024 hebben we weer een aantal Inspiratiedagen gepland. Dat zijn: zaterdag 13 januari, 10 februari, 9 maart en 6 april 2024. Deze dagen worden gehouden in Capelle aan den IJssel. Ben je zelf nog nooit geweest of ken je mensen die belangstelling hebben, overweeg dan om zelf of samen met anderen naar een Inspiratiedag toe te komen. Het zijn dagen met inspirerend, bemoedigend en levensveranderend onderwijs. Ben je al wel een keer geweest, ook dan ben je uiteraard van harte welkom om nog een keer deze dag bij te wonen.

Aankomende dagen vieren we het Kerstfeest. Wat ons betreft ligt de nadruk dan niet op de geboortedag van Jezus van Nazareth. Dat behoort tot de schaduw van het oude verbond. Het wordt pas werkelijk feest in ons leven als de Christus binnenin ons geboren wordt. Het moment waarop we ons ten volle bewust worden van onze eigen Christus-identiteit. We leven dan niet meer vanuit het vlees (het ego), maar als Christus in ons, hetgeen onze hoop op heerlijkheid is.

We wensen jullie een voorspoedige geboorte van Christus in jullie leven toe. Daarbij horen ook weeën die doorgaans pijnlijk zijn, maar bedenk dat Jezus onze verlos-kundige wil zijn. Hij is ons voorgegaan en is de ervaringsdeskundige bij uitstek als het gaat om de weg die ons door het lijden naar heerlijkheid zal leiden.

Wie weet gaan we elkaar binnenkort ontmoeten op een Inspiratiedag of elders. Voor nu een gezond en hoopvol 2024 gewenst!

Met een verbindende groet,
Peter en Petra Overduin
06-58919971 / 06-38131881

4 reacties op “Nieuwsbrief (8) – Fijne feestdagen en een gezond en hoopvol 2024”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *