Categorieën
Koninkrijk

Wandelen met God – Wandel je mee?

Elke ochtend maak ik een wandeling van circa 1,5 uur in het Hitland park achter ons huis. Ik stel mij dan voor dat ik in de hof van Eden wandel. En omdat alles wat wij in de buitenwereld waarnemen een projectie is vanuit onze binnenwereld (ons bewustzijn) stel ik mij voor dat ik in de heilige tuin van mijn binnenste rondwandel. Op die manier ga ik elke dag het heilige van de tempel van mijn lichaam binnen, mijn binnenkamer.

Wat ik daar in het heilige van mijn tempel dagelijks tegenkom?

Allereerst de gouden kandelaar, waarop het Licht van Christus 24/7 in en door mij heen schijnt in deze wereld. De olie die de lamp brandend houdt is als zalfolie die mij gezondheid, kracht, vrijheid en vrede brengt. Verder kom ik in mijn heilige de tafel met de toonbroden tegen, die voor mij een teken zijn van de goddelijke voorziening voor alle tereinnen in mijn leven. Ook vind ik er het reukofferaltaar als teken van dankbaarheid voor alles wat mij toevalt en voor wie ik mag zijn; een geliefde Zoon van God, de heerlijkheid van de Heer, een gezalfde des Heren, een koninklijke priester, een geroepen apostel en het Licht der wereld dat de duisternis op aarde zal wegnemen. Tot slot kom ik ook dagelijks de hele mensheid tegen in het heilige van mijn tempel.

Als jij het heilige van jouw tempel binnengaat, kom je er dezelfde dingen tegen die ik daar aantref. Al wandelend zal je ook mij tegenkomen, omdat we in de Geest één zijn. Hoe we verder over allerlei theologische onderwerpen denken, doet er niet toe. We kennen elkaar van binnenuit en ervaren een verbondenheid, die alle verstand te boven gaat.

Verlang jij er naar om in de Geest te wandelen, om jezelf bewust te worden van wie je als mens van nature bent? Bewoner van de geestelijke tempel, een gezalfde des Heren, Christus.

Ik wandel graag een poosje met je mee om je de overstap te laten maken van Brein naar Bewustzijn. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *