Categorieën
Koninkrijk Reformatie

Apostelen (m/v) gezocht!

Wat de christelijke kerk op dit moment het hardst nodig heeft, zijn apostelen! Mensen die door Christus zelf geroepen zijn om het onvervalste evangelie van het koninkrijk te verkondigen. Mensen die de boodschap van het evangelie niet door overlevering hebben meegekregen, maar die het van Christus zelf in hun hart hebben ontvangen. Mensen voor wie dit geldt, weten diep van binnen dat zij als apostel geroepen zijn.

God liet mij zien dat er honderden apostelen in Nederland rondlopen, maar dat de meeste van hen het niet van zichzelf durven geloven. Ze denken dat ze een charismatische uitstraling moeten hebben en welbespraakt moeten zijn. Niets is minder waar! God zoekt apostelen die nederig van hart zijn en tegelijk zeker zijn van hun roeping van Godswege en van de boodschap die zij mogen verkondigen. Dit zal hen in staat stellen om hun taak naar behoren te volbrengen.

De tijd is aangebroken dat deze honderden ‘verborgen’ apostelen voor de dag gaan komen. Dat ze op gaan staan in hun kracht. Dat ze als koninklijke priesters hun licht gaan laten schijnen te midden van de duisternis waarin we momenteel leven. Dat ze in samenwerking met de andere vier bedieningen (profeet, herder, leraar en evangelist) de christelijke kerk in Nederland nieuw leven in gaan blazen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en weet jij je diep van binnen geroepen als apostel? Dan moedig ik je aan om naar een Way of Grace Inspiratiedag te komen. Klik hier voor meer informatie over deze dag.

Twijfel je over je roeping als apostel of loop je met andere vragen met betrekking tot de vijfvoudige bediening rond? Dan ben je van harte welkom voor een persoonlijke ontmoeting. Stuur een bericht via de contactpagina om een afspraak te maken.

PS Klik hier voor de blog ‘De noodzaak van apostelen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *